petek, 17. avgust 2012

Mlaj v Levu


Lev je kot sonce. In sonce je najsvetlejša zvezda v našem solarnem sistemu, Sirius je naše duhovno sonce in v močni povezavi z levom, kar se najbolj pokaže ravno v Egiptu, kjer Sfinga že tisočletja spominja na njegovo moč, sijaj in izjemnost. In sonce sije, izžareva ter dopušča, da svetloba ustvarja še več svetlobe.
Ko si v lepoti izžarevanja enostavno samo si. Vsa svetloba, ki jo širiš iz sebe se odslika nazaj. In ena najlepših prispodob učenja izžarevanja izhaja iz odnosa lune in sonca. Luni ni potrebno narediti ničesar, luna ne ustvarja svoje svetlobe, ni v delovanju, enostavno samo odslikava aktivno svetlobo sonca. In lev je najboljši učitelj tega odnosa dajanja in sprejemanja. 

Uživajte v tem zaključevanju pasjih dni, ko se energija leva aktivno povezuje in kanalizira energijo Siriusa na Zemljo. Bodite sprejemljivi, spontani in družabni. Poglejte, kaj povzroči, da vaše notranje sonce sije močno in toplo. Kaj je tisto, kar vas navdihuje, kaj želite deliti z drugimi in to tudi naredite. Dovolite si, da vaše notranje sonce zasije v polnosti. 

Mlaj v levu je čas za sanjarjenje o tem kaj imate resnično radi. Je čas, ko je potrebno pogledati vase in v svoje sanje, v svoje vizije. To je dan za vizionarje. Čas, ko v sebi najdete pogum, da to kar vam veliko pomeni iz sebe širite v svet. Pogum, da opustite vse tisto, kar vam ne služi več in naredite prostor za vse tisto, kar si srčno želite. Konec koncev je mlaj čas novih začetkov. In če želimo nekaj novega roditi, je potrebno nekaj starega opustiti.
Igrivost levje energije izkoristite za zastavljanje nove poti. Še posebej ženske bodite pozorne na prebujajočo energijo boginje. Pomembno je, da očistite svoj mental vseh vzorcev, ki vam ne služijo več in vas ovirajo na vaši poti. Vsi vemo, da so izbire ključnega pomena za naše izkušanje sveta in da skozi svoje izbire kreiramo svoj svet. Da bi lahko resnično prebudili svojo božansko naravo moramo opustiti vse iluzije uma. S tem spodbudimo, da se prebudi naša intuicija. Naš um je orodje, ki lahko deluje v svoji funkciji, ko ga osvobodimo vseh konceptov dvojnosti, polarnosti in zaslepljenosti. Takrat smo odprti za resnico in odprti za sprejemanje impulzov naše duše. Sprejemljivost nam omogoči, da stopimo v tok življenja in smo v stiku z božanskim vodstvom ter svojim višjim jazom.
Naša osebnost je tista, ki se pogosto izgubi v iluziji uma in kaosu čustev, medtem ko naša duša natanko ve kako krmariti ladjo skozi valove življenja. V stiku s svojim višjim jazom smo pripravljeni odkriti svoj božanski načrt.

Lev simbolično predstavlja predajo naši svetosti. Predstavlja integriteto naše duše, veličastnost, ki jo mnogi interpretirajo kot vzvišenost ali arogantnost. Vendar v svoji izvorni energiji lev prepoznava čistost duše in dovoli le človeku, ki je nedolžen kot otrok, da ga vodi in usmerja s svojo čisto namero. To je trenutek, ko lahko pogledate v svojo dušo in v njej najdete svojo unikatnost, edinstvenost, izvornost, moč pristnosti in svojo lepoto. Levi nimajo nobenih težav s sramom in sramežljivostjo. Dovolijo, da njihova moč žari iz njih.

Danes je čas, da se oblečeš in okrasiš v skladu s tvojo izvorno naravo. Čas je, da pokažeš svojo edinstvenost, se izraziš skozi stvari, ki te napravijo edinstvenega in izjemnega. Pomembno je, da si dovoliš, da se izrazi tvoja izvorna moč duše.

Današnji dan je posvečen praznovanju lepote in moči, moči in miline. Karkoli v vas vzbudi občutek moči, izjemnosti in vas spodbudi k temu, da svojo svetlobo sijete v svet, je danes na mestu, da to pokažete. Danes bomo v svetem krogu LaLuna ženske ustvarjalne. Prinesite ščepec lepote, miline, svoje edinstvenosti, enkratnosti, kajti dejstvo, ki ga ne smemo pozabiti je, da nikoli ni obstajala oseba z enakimi lastnostmi, taka, kot si ti in tudi nikoli ne bo. Vsaka oseba na tem preljubem svetu je edinstvena. In čas je, da to objameš v sebi.

Danes bomo objele vse svoje edinstvene aspekte. Zdaj je čas, da si ogledaš kaj zadržuje tvojo svetlobo, da ne sije iz tebe in si dovoliš, da zasiješ v vsej svoji lepoti. Naše srečanje v krogu LaLuna nas bo vodilo v lepoto in moč pristnosti, v integriteto in izžarevanje.

Namarie

TajaNi komentarjev:

Objavite komentar