četrtek, 14. april 2011

Rojstvo novega

Nekje sem izjavila, da sem končno polnoletna :) tudi v svoji duhovni rasti. Lahko bi rekli, da sem v svojem 18-letnem iskanju sama sebe bližje polnoletnosti in spoznavam, da je bistvo življenja v čudoviti celovitosti.

In kot se ob polnoletnosti spodobi se je rodilo nekaj čisto mojega. Po dolgoletnem iskanju zunaj sebe in nato še bolj zagrizenem iskanju znotraj sebe sem dojela, da je bistvo življenja uravnovešenost in izpolnjenost.
Vsak človek ima v sebi dva pola, kot magnet, pozitivnega in negativnega. Večina nas išče pozitivni pol in bi najraje odžagali negativni pol. In vendar vsak od njiju igra svojo vlogo v tej igri, ki jo imenujemo življenje. V vesolju vlada čudovito ravnovesje med nasprotujočimi si poli. In tako moramo objeti obe polarnosti, z obema polovicama, ki tvorita celoto.

Dejstvo je, da nas življenje, ko se prevzamemo potisne navzdol in nam pristriže perutke in nam takrat, ko smo na dnu pošlje oporo. Intuicija v nas si vseskozi prizadeva, da bi se prebudili in si dopustili, da v sebi spoznamo božansko brezhibnost in uravnovešenost.

Kot je pred 2000 leti izjavil Jezus, je najtežja stvar od vseh, ki jih ljudje počnemo ta, da mislimo misli angelov in da delamo, kot delajo angeli. Konec koncev smo angeli.

In brezhibni smo taki kot smo, že zdaj. Smo uravnotežena celota polarnih nasprotij in okolica je le odsev nas samih. To, da je svet, ki nas obkroža le naša refleksija že vemo, hkrati pa si pogosto ne dopustimo, da bi prepoznali, kar vidimo. Vseskozi smo v priprošnjah in življenje je le odsev odgovorov na naše priprošnje s strani Boga.

Skozi vzpone in padce me je življenje naučilo ravnovesja, da vedno uravnovešam stvari sproti. In to je tisto, kar se rojeva skozi popolnoma moje pristope, vedenja in izkušnje. Že v maju bosta na voljo dve od treh notranjih popotovanj v Božansko Bitje, kar vsak od nas je. Prvo popotovanje se bo začelo s srečanjem z notranjim genijem.

Do konca aprila pa je na voljo 5 različnih tretmajev v "svetlobnih komorah" za
1. celično regeneracijo,
2. sprostitev in znižanje stresa,
3. integracijo in notranjo povezanost vseh aspektov biti,
4. povezavo s svetlobnim telesom,
5. povezavo z notranjim soncem svoje duše.
Tretmaji 30-45 minut so na voljo s 50% popustom. V aprilu 33€.

Namaste

Taja

Ni komentarjev:

Objavite komentar