petek, 25. marec 2011

Povezovanje v sebi

Danes je materinski dan. Dan, ki je povezan tudi z mati Marijo in njenim oznanjenjem, da bo čudežno rodila Jezusa. Tisto kar je na simboličnem nivoju modro narediti je, da se povežete s svojim arhetipom matere, ki je v vas.
Arhetip matere je tisti, ki nam pomaga, da imamo notranjo razsodnost in sposobnost odpuščanja. Ohranja življenje. Kreira. Neguje. Manj je znano, da je to arhetip, ki nas iniciira v spremembo in preobrazbo, drži nam namreč temelj, skupaj z očetom, ki nam da podporo in nam pomaga postaviti osebne meje.

In to je čas, ko smo bolj povezani z angelskim svetom, z enakonočjem je nastopila vladavina nadangela mihaela in nova energija ognjenega značaja, kajti tukaj stopi v ospredje, arhetipsko gledano naš notranji bojevnik. In bojevnik predstavlja plemenitost.

Enakonočje nam je pripravilo platformo za ponovno povezovanje v sebi, kajti gre za kelski praznik povezovanja in združevanja. Obe polovici v nas, tako tema kot svetloba, sta v ravnovesju, kar nam daje možnost, da se celostni in celoviti premaknemo naprej. V tem času se energija od znotraj prenaša navzven, duh se sidra v materijo. Gre za mogočen čas plodnosti in rojstva. Iz povezovanja prihaja novo življenje.

Dogajanja v svetu nam zrcalijo vsa tista področja, kjer stvari še nismo uravnovesili in četudi si mnogi želijo, da bi se stvari nehale ali se vsaj skrile izven njihovega dometa so tam z namenom, da nam odkrivajo in razkrivajo nas same.
In dokler ne bomo te lekcije vzeli v sebi, jo bomo zunaj sebe le krepili in ojačevali. Vsi skupaj - vsak s svojim delčkom strahu v sebi.

Čas je, da izberemo povezanost in združenost vseh delov sebe v sebi samem. Povezanost predstavlja dokončno izpolnjenost, enost, ki se nahaja v vseh stvareh in je mogoa le kot predaja lastnega jaza. Gre za prepuščanje in dopuščanje, za sprejemanje vsega, kar ti je namenjeno po božanskem načrtu.
In olajšanje je izjemno, ko si dopustiš, da samo si, v vseh aspektih sebe.

Vstopili smo v tisti del leta, ki simbolično predstavlja pozornost, budnost in akcijo. Stojimo na pomembnem prehodu v ciklu leta, kjer lahko izberemo, da obudimo svojo kraljevskost, veličastnost in najvišji potencial. Lahko pa izberemo popačenje, ki vodi v občutek žrtve, izničenje in podcenjevanje svojih talentov in sposobnosti. Lahko izberemo svoj avtentični in pristni jaz ali pa svoj ego, svetlobo ali temo, ljubezen ali strah. Izbira je v rokah vsakega posameznika. In ne pozabite, kaj piše v prerokbah, eni bodo vnebovzeti in njihovi bratje in sestre ne, izbira bo v rokah vsakega posameznika, in to je resnica!

Leto 7 kovine prinaša spremembe in teh bo res veliko. Nedvomno mesec marec razkriva energije, ki bodo prisotne v celem letu, vse do februarja 2012, ko vstopimo v nov cikel, zato nam dobro napoveduje dogajanje skozi vse leto. In ne pozabite, da smo se z 9.3. premaknili v zadnjo galaktično noč po majevskem koledarju, kar bo na površje prineslo vse kar je še v temi.

In vendar se hkrati s tem, ko vse razpada povezujemo tudi z novimi možnostmi in novimi energijami. S tem, ko si dovolimo in ozaveščamo svojo temo vase vnašamo vedno več in več svetlobe, vsak dan, non-stop.

Naj bo tranzicija nežna in soočajte se s svojimi izzivi na lahkoten in milosten način. In uresničite svoje sanje! Sedaj je idealen čas za to, čeprav morda navzven ni videti. Vsaj ne še :) Ali pač.

Moj moto je JA! jasna namera in akcija.

Naj bo božanskost v vas in z vami.
Namaste
Taja

Ni komentarjev:

Objavite komentar