sreda, 7. november 2012

Samo bodi ... Kako to narediš?


V času v katerem živimo na Zemlji v tem trenutku je izjemno pomembno dojeti, da moramo v novi energiji, ki je prisotna samo Biti, namesto da poskušamo Delovati. 
Ujeti smo v stare mehanizme delovanja in tako ljudje radi rečejo, ja saj vem, magnetiziranje iz srca in izžarevanje tega kar sem, v naslednjem stavku pa vprašajo in kako to narediš? 
NE narediš, to SI!

Sama sem se dobri dve leti, pravzaprav bo tri leta, od 2009 mojstrila v tem, kako samo Biti. Ko sem vedela kaj bi mogla, pa sem vseeno poskušala delovati in delati in narediti.
Naučila sem se kako pomembne so dnevne prakse za to, da samo smo, kajti pomagajo nam preseči stare navade in rutine. In verjemite mi, te so zelo trdovratne, saj so poseldica dolgoletnega udomačevanja v točno določeno delovanje.
Danes samo to da veš ne zadostuje, to moraš tudi dati v prakso, to živeti in to Biti. In te prakse želim deliti s tabo, kajti v novi energiji, ki se zliva na planet je nujno potrebno, da dojamemo razliko med Delovanjem in Biti.
Kajti ljudje smo tukaj zato, da stvari IZKUSIMO in ne samo mislimo ali razmišljamo o tem.

Ključ je v premiku iz glave v srce, kar pa že itak vsi vemo. Vprašanje je samo kako to narediti ... in spet sem pri istem ne narediš, to si in za to ni tehnike, so pa dnevne prakse.

Že v mesečniku Namarie sem razložila razliko med delom na sebi in negovanjem in vedno bolj vidim, kako bo to v novembru in sploh zaključevanju leta ključno za naše novoletne manifestacije.

Z možem sva imela hud pogovor na to temo in povezavo z borilnimi veščinami. Razložil mi je celoten koncept in jaz sem rekla; Ja, to je to. Super, zdaj pa to prenesi še v svoje življenje. In odgovor; Ja to je pa težje. 
NI. Ista zgodba, ko dojameš princip kako energije funkcionirajo, to so univerzalni principi. In spet smo pri praksi. Kajti vse zunaj tebe služi tebi. Čisto vse. In če si ti zagrenjen in obupan in se ti vse zdi težko, ti energije služijo v tem, da se ti točno to tudi dogaja, da je to tvoja izkušnja.
Če hočeš spremeniti svet moraš samo spremeniti svojo izbiro v sebi. In ne le enkrat, to izbiro moraš ponavljati vedno znova in znova in znova in znova. Ne zadošča enkrat. In tukaj pridejo v ospredje dnevne prakse, ker ti pomagajo narediti točno to, da vedno znova izbiraš to, kar si želiš, da je tvoja izkušnja.

In NE, ni težko, je pa vmes cela kopica izgovorov. Kajti najlažje od vsega je ostati kjer si, tudi če ti to ni všeč. In to je smisel rutine, drži te v udobju znanega, pa tudi če ti to ni najbolj všeč. Ampak je pa zanano in je udobno in to pri ljudeh odtehta bolj kot zadovoljstvo in izpolnjenost, če je potrebno nekaj spremeniti.

Resnični izziv tega časa je v tem, da se velika večina ljudi osredotoča na to kar NE deluje, na to kar BOLI, na to kar jih je STRAH. In zato si kar naprej ustvarjajo situacije v katerih se samo potrjujejo te njihove izbire.

In ko ti poskušaš delovati, da bi svet prepričal v nasprotno je spodaj še vedno frekvenca tega kaj boli, kaj ne deluje in strahovi, ki izbirajo kakšne bodo tvoje vsakodnevne situacije. 

Na kratko povzamem kje smo trenutno; v delovanju, ko si zastavljamo silje, ki jih hočemo doseči in predvsem smo osredotočeni na rezultate. Pa po možnosti bi vse moralo biti čim hitreje.

Premikamo pa se v bivanje, kjer se uglasiš na to kar želiš in to pritegneš k sebi.

Če želite na temo več informacij vas vabim na štiriurno druženje Manifestacija vs. Kreacija. Več na spletni povezavi http://www.divine.si/divinealignment/zavestnakreacija.html  

Želim vam, da ste ne glede na zunanje okoliščine s seboj nežni. Narava nas uči pomembne lekcije. Lahko se smilimo sami sebi, krivimo nekoga zunaj sebe in je vse težko. Lahko pa se precej bolj milostno premikamo skozi celotno dogajanje na Zemlji. In izbira je tvoja, samo tvoja. Vse energije zunaj tebe samo podpirajo tvojo izbiro. Vedno se spomni na to resnico!

Namarie
Taja

Ni komentarjev:

Objavite komentar