četrtek, 17. februar 2011

Solarni izbruhi

Danes sem na 24ur.com zasledila naslednje poročilo; Nasin observatorij solarne dinamike (SDO) je na južni hemisferi Sonca, ki je bila do zdaj sicer mnogo manj aktivna kot severna, zaznal izbruh močnih ultravijoličnih žarkov. Žarki so sicer posledica sproščanja magnetne energije, ki je shranjena v sončni atmosferi. Izbruh naj bi sodil v kategorijo X, ki je najmočnejša na lestvici.

Nevihto je spremljal tudi izbruh koronalne mase, močne magnetne eksplozije v Sončevi koroni, ki s hitrostjo približno 900 kilometrov na sekundo izbruha ionizirano plazmo. Ta je zemeljsko orbito dosegla 17.2.2011 ob 4. uri zjutraj po našem času.

Tovrstni izbruhi na površini Sonca lahko povzročijo močne motnje v telekomunikacijah ter na sistemih za električno napeljavo, je opozorila Nasa. Na Kitajskem so že zabeležili motnje v kratkovalovnih radijskih zvezah.

Britanska geološka družba (BGS) je še opozorila, da v naslednjih 24 do 48 urah na površini Sonca pričakujejo še dva izbruha koronalne mase. Po njihovih navedbah bo prihajalo do motenj v komunikacijskih mrežah, sončna nevihta pa naj bi vplivala tudi na delovanje satelitov in električnih mrež.

Leta 1972 je geomagnetna nevihta, ki je bila posledica delovanja na Soncu, v Illinoisu v ZDA povsem onesposobila telefonsko komunikacijo na velikih razdaljah. Leta 1989 pa je aktivnost Sonca povzročila električni mrk za šest milijonov prebivalcev kanadske province Quebec.

In kot so nas januarja opozorili v svojem sporočilu Hatorjanci, je vpliv solarnih izbruhov čutiti tudi na Zemlji. Eni jih čutijo bolj, drugi manj. Odvisno je od tega kako jih sprejemamo, kot vir negovanja ali kot vir iritacije.

Če povzamem bistvene stvari v sporočilu Hatorjancev;
Vaše sonce, solarna zvezda vašega planetarnega sistema povečuje svoj energetski potencial in vstopa v obdobje velike spremenljivosti, solarnih izbruhov in magnetnih neviht. Medtem, ko te aktivnosti predstavljajo resničen izziv za vas v smislu telekomunikacij in vremenskih vzorcev, gre tudi za izjemen evolucijski potencial znotraj teh pojavov, o čemer želimo govoriti.
Tako kot vi, ima tudi vaše sonce eterično telo, solarni KA. To eterično telo sonca se razteza na milijone kilometrov onstran meja sonca samega. Vaša zemlja je v tem avričnem polju eteričnega sonca, kot tudi v dosegu solarnih izbruhov in magnetnih neviht, ki prinašajo nabite delce, ki povzročajo izzive v vaši fizični dimenziji, hkrati pa negujejo vaše KA telo, vaše eterično telo.
Vaša mentalna drža in čustveno/vibracijsko stanje je tisto, ki določa ali bodo ti solarni delci vir vašega negovanja in evolucije ali raje vir nadloge in ne-evolucije.

V tem sporočilu ne bomo razpravljali o mnogih fizičnih izzivih, ki se utegnejo pojaviti v obdobju povečane sončne aktivnosti, temveč se bomo osredotočili na stvari, ki vam bodo asistirale, da sprejmete večjo evolucijsko prednost tega, kar se dohaja s soncem v vašem sončnem sistemu.

Tako kot so izbruhi ognja in fotonske energije s sonca v času solarne aktivnosti, imate izbruhe duhovne ali meddimenzionalne svetlobe v svojem KA telesu. V resnici, z ene perspektive, je povečana solarna aktivnost izenačena z aktivnostjo vaše osebne KA.

Nekaj stvari je, ki jih predlagamo glede sprejemanja prednosti tega evolucijskega katalizatorja. Govorimo o katalizatorju, ki sega onkraj 2012 in je povezan s solarnim vetrom. Gre za poseben tok fotonske in magnetne energije, ki prehaja skozi in okoli Zemlje. S tem, ko se odprete tem posebnim oblikam energije in jih vključite v svoje KA telo, ojačujete svoje KA in zelo pospešite proces vnebovzetja zase.

Ko se bodo te solarne energije povečevale, se bo povečevala nesigurnost in nestabilnost vašega fizičnega sveta, kot tudi čustvenih in mentalnih svetov. Neracionalno in impulzivno vedenje se bo povečalo. Izzivi kognitivnemu delovanju in spominu se bodo povečali med povečanimi cikli solarne aktivnosti.

Prvi korak, da izkoristite te solarne energije za svoj dvig zavesti je razumevanje njihove narave in neupiranje njihovim učinkom.
Izjemno pomembno je, da razumete, da vzrok temu povečanemu delovanju ni samo sonce, temveč da to izhaja iz samega centralnega sonca naše galaksije. Ta tok visoko katalične energije iz centralnega sonca v naše sonce je izvorni razlog za evolucijski potencial tega konkretnega cikla solarne aktivnosti. In seveda to vpliva tudi na zemljo in njeno Ka—njeno eterično telo.

Zatorej morate najprej razumeti, da temu ne morete ubežati. Tukaj ste da jahate na tem valu, pa naj vam je to všeč ali ne. Prvi korak je torej neupiranje temu, kar je neizbežno.

Drugi korak je, da objamete in uporabite te energije z mojstrstvom - da jahate na repu zmaja. V tem primeru je zmaj sonce in njegov rep so solarni vetrovi. Lahko se dvignete v velike višine v tem času, če imate pogum in metodo, da to storite.

Tretji korak je uporaba solarnih vetrov, da si dopustite, da vplivajo direktno na vaš KA, skozi dovoljenje, ki ga daste iz srca. Gre za IZBIRO, skozi lastno VOLJO, da vstopite v vibracijsko ujemanje cenjenja in hvaležnosti.

Pomembno je, da razumete zakaj to predlagamo. Kajti ne izražate hvaležnosti univerzumu za solarne vetrove kot take. Izbirate, da vstopite v eno od teh visoko čustvenih stanj, ker bodo za vas ustvarila energetski magnet. V stanje hvaležnosti vstopate iz pragmatičnih razlogov.
Ta čustvena stanja povečajo sprejemljivost vaše KA, ki preobrazi celotno KA telo v sprejemljiv vrtinec, ki vase pritegne fotonske in magnetne energije sonca, kar na hitro poveča vibracijo znotraj vaše KA, vašeha eteričnega telesa.
In skozi vašo KA vstopite v proces vnebovzetja. Obstaja mnogo načinov, da vstopite na lestev, ki vodi v višja stanja zavesti, vendar pa je ne glede na tradicijo in sam postopek osnova vsemu KA, vaš KA je osnova.

več o sporočilu na spletni strani www.tomkenyon.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar