četrtek, 17. februar 2011

Ponovno povezani

Verjetno se vsi strinjamo, da se v zadnjem času dogaja ogromno sprememb. Neizmerno sem hvaležna, da sem kjer sem. Brez besed sem, ko pomislim, kakšni blagoslovi so del mojega življenja in kakšne učenja sprejemam vsak dan.
Objem otrok, močan stisk roke, ko ti čestitajo ob nastopu tvoje mojstrice na inštrumentu, v plesu, jutranji poljub moža in topel objem. Nasmeh neznanca na ulici in smeh s prijateljico v lokalu, skupen čaj in izjemen blagoslov duše, ki prepozna, da ji lahko daš, z njo deliš. Veselje ob spoznanju, da podpiraš in spodbujaš, da so ljudje to kar so. Čista radost življenja, ko dobiš sporočilo, da je prijateljica zanosila, se bo poročila, se seli v novo stanovanje, je kupila nov avto.
Preprostost bivanja in ravnovesje, ki se ju zavestno zavedam vsak dan ... neprecenljivo. In tako malo je potrebno.

Vse kar moramo storiti je samo ponovna povezava s planetom, s tem kar smo. In kot to tako lepo razložijo Hatorjanci (spet mi berejo misli LOL) smo v fazi, ko je ponovna povezava s planetom nujna, kakorkoli jo bomo naredili. Svoje KA telo moramo priklopiti na nove frekvence, kar nam lepo kažejo naši otroci. Ti so na vibracije bolj občutljivi kot odrasli in nam odsevajo, kot zrcala našo nepovezanost in razpršenost kolektivno gledano. Njihovi izpadi agresije, nepozornost in težave, ki jih ustvarjajo s svojo "neprilagojenostjo" ali neudomačenostjo kažejo na nas in našo nepovezanost s sabo. In videti je, kot da bomo kolektivno gledano izbrali težjo pot, skozi senco, kajti če svoje duše ne vzamemo resno in je nočemo videti, jo zanikamo, najde svojo pot do nas skozi senčni aspekt, ki smo ga zanikali.

Prebudite se in odpustite, to je vse kar morate storiti. Prepoznajte lepoto okoli sebe in se zahvaljujte za vse, kar vam je dano. Naredite si svoje življenje bolj preprosto in bolj uravnovešeno. Če to ne bo šlo z lepa, bo šlo zgrda in ne pozabite, izbira je vedno v vaših rokah.

Dogaja se sprememba in sprememb ne maramo. In vendar so spremembe sestavni del našega življenja. Brez njih ne gre. In verjamite mi, iz prve roke, kajti ne maram delati sprememb in vedno se na finto vržem, da jo naredim, da je veliko lažje iti s tokom, kot se boriti z njim. In vedno, ko želimo biti bolj pristni, živeti bolj preprosto, se uravnovesiti, nedvomno sledijo spremembe. Spreminjati se začne paradigma, zamenjamo očala skozi katera gledamo na svet. Sprememba je povezana z razkrivanjem, ko na plan pridejo skrite, potlačene in zanikane lastnosti in deli nas samih, ki niso bili sprejemljivi, da jih objamemo in se z njimi pomirimo.
Senca je samo odsotnost luči, to je vse.

Zato posvetite v svojo senco in naj bo luč!

Ni komentarjev:

Objavite komentar