četrtek, 4. februar 2010

Odprite svoje srce

V času v katerem živimo v resnici nimamo prav veliko izbire. Kaj izbirate v svojem vsakdanjem življenju strah ali ljubezen?

Dejstvo je, da je Zemlja ogromno ogledalo, ki nam odseva to, kar se dogaja v človeških bitjih. Zemlja se duši v strupih. In pogosto se ne zavedamo, da največjo zastrupljenost ne ustvarjajo smeti in izpuhi, temveč naša čustva, predvsem človeška jeza. Mnogi ste me slišali govoriti o tem, da zemljin prebavni sistem enostavno ne more predelovati vseh smeti, ki jih ustvarjamo in nam jih zato vrača nazaj v obliki sevanj iz zemljinih mrež.

Ljudje smo energetska bitja in naša čustva ustvarjajo kolektivno silo, ki jo širimo. Ne le da oddajamo kaos in strah, temveč tudi jezo. Jeza je vedno povezana s tem, za kar vemo, da smo bili prikrajšani globoko v sebi.

Energija na planetu se dviga, to lahko interpretiramo tudi tako, da se zavest poglablja in blokade v vašem fizičnem, mentalnem, čutvenem in duhovnem telesu so ojačane. Neizražena čustva in ideje ustvarjajo blokade v pretoku energije skozi vaša telesa. Namen tega povečanega energetskega pretoka je, da vas poveže v vas samih, s samim seboj. Temu procesu pomagate, če sprejmete odgovornost za to, kdo ste. In če se temu upirate vas čaka težko popotovanje, kajti s tem, ko energija postaja vedno intenzivnejša, se vse pogosteje manifestirajo izzivi, ki naj bi nas naučili odgovornosti in jasnosti.

Ko se vedno bolj razkriva vaša prava narava, se razkrivajo tudi drame, ki so vas ujele. Priložnost imate, da jih razumete. Drame se sproščajo iz celičnega spomina, gre za vzorce, ki so vas zvesto vodili v situacije, ki jih niste razrešili in ki jim niste odpustili. Naj vas spomnim, da gre za drame, ki jih sami režirate, ste scenaristi in glavni igralci, hkrati pa vanje vabite soigralce, ki vam lahko najodličneje odigrajo tisto, kar ste pripravili sami zase. In če ste končno naveličani scenarija, naj vas spomnim, da ga sami pišete! Čas je, da opustite drame jeze, strahu in kaosa. Odprite svoje srce!

Sedaj je čas, da ponovno odprete vrata v svoje srce. Zato vas vabim na mistično popotovanje vase v samo srce egipčanske alkemije, na duhovno popotovanje skozi čakre Egipta. Egipt nosi v sebi mogočne kode božanske moške energije in skozi 4-dnevni seminar Odpri svoje srce skozi zvok bomo v samem okostju starodavnih templjev prebudili informacije, ki so potrebne in pomembne za naše prebujenje in odpiranje srca z zaupanjem. Informacija, je shranjena v kamnih in v kosteh. Rdeče krvničke nastajajo v kostnem mozgu globoko v kosteh in ko ponovno naravnamo svoje kosti, to prinese spremembo v celotno telo. Ponovno naravnane kosti očistijo kri in s tem prenašajo informacije, notranje skrivnosti naše identitete. Oblika komunikacije, ki vas najhitreje osvobodi vaših tradicionalnih interpretacij, je toniranje. Gre za proces pri katerem dovolite zvoku, da se premakne skozi vas in na vas igra kot na instrument. Toniranje je ključ za odpiranje starodavnih knjižnic v vaši biologiji. Hitreje kot karkoli drugega na plano prinese travme in drame, ki jih morate ozavestiti, objeti in sprejeti. Hkrati pa nam pomaga odpirati starodavna vrata znanju, ki ga nosimo v sebi. To kar toniranje naredi je, da spremeni percepcijo.

Skozi štiridnevni seminarse bomo podali na popotovanje globoko v svojo notranjost, kjer bomo stopili v sveti tempelj v svojem srcu. Pogledali bomo fiziologijo, ki stoji za tem izjemnim orodjem, vpliv zvoka na živčni sistem in naše možgane. Hkrati pa bomo potovali skozi svoje energetske centre in skozi zdravljenje z zvokom odkrivali sami sebe. Seminar je navdahnilo moje izobraževanje s Tomom Kenyonom, ki ga neizmerno spoštujem in sem mu hvaležna za vso zananje in humor, ki ga je delil z menoj. Hatorjanci in cel egipčanski panteon bogov in boginj bo z nami in skozi 7 dni, ki jih bomo skupaj preživeli ob Rdečem morju, se bomo premaknili skozi glavne notranjo poroko med Hathor in Horusom, tisti, ki boste ostali vseh 14 dni in z nami nadaljevali popotovanje po Nilu, pa boste izkusili tudi drugi dve notranji poroki med Sekhmet ter Ptahom in na koncu Isis in Osirisom. Naše sedem dnevno druženje bomo zaključili na privatnem vstopu v veliko piramido, kjer bomo imeli zdravljenje z zvokom v kraljevi dvorani. Iz izkušenje preteklih popotvanj lahko rečem le, da je izjemno.

Veselim se ponovnega povezovanja z devo Egipta in morskimi prijatelji Rdečega morja v vaši božanski družbi.

Lahko se odločite za 7 dnevno popotovanje s seminarjem ali za celotno 14 dnevno popotovanje DivineJourney Noura 2010 od 24.4.2010 do 8.5.2010.
Vabljeni sami ali v družbi vaše družine ali prijateljev.

Ni komentarjev:

Objavite komentar