sreda, 29. julij 2009

Ko sprememba postane stalnica...izlet v L.A.

Ko sem odhajala v L.A. si nisem mislila, da mi bo tale seminar prinesel tak tornado. Reference Point Therapy je neverjetna. Sploh ne vem, kaj naj si mislim ali rečem. Samo SEM. To kar sem iskala vseskozi, sploh pa zadnje pol leta, preden sem se vrgla ven iz paradigme delovanja in strahu, dobivam vsak dan. Samo sem. In vse kar delam, vse kar je prišlo na površje preden sem odšla v ZDA, je tako na mestu DIVINE.SI.
Kot sem objavila pred mojim odhodom, sem prekinila svoje pogodbe z Nature's Path, se Vianni zahvalila za izjemno spodbudo na moji poti in krenila naprej. Le malo vas ve, da sem se s to odločitvijo ukvarjala kar nekaj časa preden sem bila pripravljena sprejeti vse posledice, ki jih prinaša. Vendar je bilo moje zaupanje v Vesolje, kar sem jaz sama, večje kot sem si mislila, in tako sem se podala na pot v neznano.

In kar sem dobila in dobivam je neverjetno. Potrditve in sam način kako ven iz paradigme strahu, nazaj v Enost svoje duše in v Bitje, ki jaz sem od nekdaj. Občutek je UAU. To morate poiskusiti na svoji koži.
Ni besed za izjemno sočutje, prisotnost in bivanje, ko enostavno samo SI.
UAU.

Skozi mojo transformacijo nazaj v Bivanje vas bom obveščala o tem kaj dogaja, to kar sem naredila do sedaj je ponovno rojstvo same sebe v svojo božansko matrico JAZ SEM, KI SEM. Občutek je neverjeten. V 4 dneh seminarja sem očistila travme spočetja, rojstva in mnogih dogodkov, ki se jih prej sploh nisem spomnila. In moja odločitev je na mestu, septembra zacnem z novo tehniko, z individualnimi svetovanji in s seminarji.

Vse se dogaja s tako nano hitrostjo. In moj blagoslov je, da se vse dogaja med najbolj intenzivnimi dogodki na planetu, med sončnim in luninim mrkom in Siriusovim novim letom. Vsak dan se dogajajo takojšnja ozdravljenja, vsi odpuščamo neverjetne količine do sedaj ozaveščenih vzorcev, ki so ne glede na to koliko prepričanj smo očistili, vztrajali še naprej. Skoraj vsi v skupini smo učitelji in praktiki ThetaHealinga in vsi z isto frustracijo, da se stvari kljub intenzivnemu delu na sebi niso spremenile v sedmih, petih, treh letih. In to, da vidimo, kako ljudje odlagajo poveze, nehajo šepati, kako se bolecine transformirajo, vsi smo lažji in bolj radostni... to je tisto, kar sem iskala.

Moje navdušenje je tako in se večje kot takrat, ko sem od pogovorov z angeli začela s komunikacijo z Bogom, sedaj pa postajam Božansko, ki jaz sem. Razlika, ki jo čutim pa je prizemljenost, to, da objemam svoje Bitje v celoti, ne le duhovni vidik, tudi fizicnega. Vse je tako prizemljeno in vem, da sem to rekla tudi za ThetaHealing, le da sem takrat cutila evforijo, ki se je kasneje polegla, tukaj pa je umirjeno notranje navdušenje, radost, razsvetljenje, ki se vsak dan le poglablja.

Utelesila sem se. Navdušenje ne gre nekam ven iz mene temvec v meni, v moji notranjosti brbota in me izpolnjuje. Vse tiste prazne dele, zapostavljene, pozabljene dele mene izpolnjuje zlata energija Bivanja, mojega Bitja. Toliko stvari bolje razumem in sploh ni besed, ki bi v resnici lahko opisale, kaj čutim.

Sem na mestu, ko se zavedam omejitev besed in jezika, ko je dovolj da samo SI in čutis. In samo si, eno z vsem in vse v enem, zavestno. Ko veš, da je to tvoja izbira za vedno in ne le trenutek v času, ko si evforično eno z vsem, potem pa se ponovno potopis v zavest povpečja, ko te strah potegne nazaj v človesko dirko tekmovalnosti in lovljenja rokov.

Bivanje. Bitje. ENO. Tukaj in sedaj.

5 komentarjev:

  1. Blagor ti, ki doživljaš take spremembe in taka doživetja. Včasih sploh ne razumem o čem govoriš v svojih stavkih in jih moram brati dvakrat, da vsaj približno sledim. Daješ mi voljo, ko berem tvoje navdušenje nad spoznanji, da naj tudi sama zaupam vase in odkrivam sebe pač s svojo hitrostjo.
    Mateja

    OdgovoriIzbriši
  2. Veš kaj je rekel Jezus; vse to boste delali in še več, ko je hodil po vodi. Moje osebno mnenje je, da ni razlike, ni ločitve na eni lahko in drugi ne morejo. Vse je v izbiri. In jaz sem izbrala svobodo in blaženost in milino, ker to sem. In ti si to isto, če to izbereš...zase.
    Nočko

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Taja!


    Želim ti ogromno uspeha na svoji novi poti z željo, da bi tudi to tehniko podajala naprej vsem nam željnim znanj tako uspešno kot Theto.
    Te lahko vprašam samo kakšna je razlika med tema dvema tehnikama, ker me to kar "sedaj vleče." Je to močnejše orodje in kaj vse se lahko dela s to tehniko.., a te lahko prosim za par stavkov, lepo prosim, ker me res zanima.


    Hvala ti, da SI in vse dobro!

    OdgovoriIzbriši
  4. Barbara zivijo

    RPT je tehnika ki te poveze direktno s tvojim bozanskim jaz sem ki sem potencialom in zaves se da si ti bog, da ti kreiras in skozi prepoznavanje in podporo drugemu bozanskemu bitju v njegovi bozanskosti odpres sveti prostor v katerem se prepozna in v sebi dovoli transformacijo. Skzi thto smo bolj na mentalnem nivoju delali. Skozi RPT pa na nivoju srca dovolis, da se sprememba zgodi. Ti si sprememba, ki jo zelis videti v svetu.
    Lep pozdar iz Seattla.
    Taja

    OdgovoriIzbriši
  5. Barbara zivijo

    RPT je tehnika ki te poveze direktno s tvojim bozanskim jaz sem ki sem potencialom in zaves se da si ti bog, da ti kreiras in skozi prepoznavanje in podporo drugemu bozanskemu bitju v njegovi bozanskosti odpres sveti prostor v katerem se prepozna in v sebi dovoli transformacijo. Skzi thto smo bolj na mentalnem nivoju delali. Skozi RPT pa na nivoju srca dovolis, da se sprememba zgodi. Ti si sprememba, ki jo zelis videti v svetu.
    Lep pozdar iz Seattla.
    Taja

    OdgovoriIzbriši