sreda, 17. marec 2010

Večna sprememba

Že prej se mi je dogajalo, da sem se zelo hitro prilagajala spremembam, sedaj pa se vse skupaj odvija skoraj s svetlobno hitrostjo.
Zanimivo je dejstvo, da bolj, ko si v skladu in v povezavi s svojim bitjem, bolj deluješ na svetlobni hitrosti, zato ker je ego tisti, ki te ustavlja in ovira na tvoji poti. Pa ne zato ker bi bil zloben temveč zgolj zato, ker se mu vse dogaja preveč na hitro in mora izvesti neke vrste energetsko zanko, da pridobi na času, ki ga nima.
Večino ljudi je strah delovati s svetlobno hitrostjo, ker to pomeni da nimaš nadzora. To je eden od razlogov zakaj ljudje sabotirajo takojšnja ozdravljenja. Po eni strani vedo, da to pomeni resnično soočeneje sam s seboj v svoji notranjosti, kar pomeni, da si sam. Ko dojemaš in sprejemaš stvari v svoji notranjosti ni nikogar, ki bi potrdil to kar si videl in doživel.

Seveda pa se moramo ob tem, ko prejemamo duhovne vpoglede s hitrostjo svetlobe zavedati še nečesa, kar mistiki imenujejo duhovna lakomnost. To pomeni, da nikoli ne boste zadovoljni s tem, kar dobite, vedno boste hoteli več potrditev, več informacij, da bi se premaknili naprej. Ker smo ljudje naučeni, da iščemo varnost, nikoli ni dovolj varno, da bi se podali v neznano. In zato svojo voljo predamo nečemu zunaj sebe in ustvarimo odvisnosti, ki nas upočasnjujejo. In odvisnost je lahko tudi nenehno branje knjig, obiskovanje semianrjev brez da bi z informacijami, ki jih zbiraš tudi kaj naredil, kot je zasvojenost s hrano ali s substancami kot so nikotin, kofein ali heroin.

Dejstvo je, da se stvari vedno manifestirajo od zgoraj navzdol, če upoštevamo tradicionalni model 7 čaker. Najprej vprašaš in na sedmi čakri dobiš odgovor, ki ga zaznaš na šesti, v jezik to prevedeš na peti in enostavno veš na četrti, na tretji deluješ in nato na spodnjih dveh to zaključiš. In je opravljeno. Takojšnje ozdravljenje pomeni da v kanalu ni nobenih omejitev, nobene zgodovine, nobenih povratnih zank v preteklost, ki ti mora potrditi to kar delaš.

V času v katerem smo se zavedamo, da ne gre več za to, da potrebujemo vodstvo, potrditve, da se premaknemo naprej. Potrebujemo čisto zaupanje, da smo lahko v služenju božanskemu v nas samih. Da lahko rečemo - tukaj sem, kaj naj storim danes. In to sami v sebi in ne nekomu zunaj sebe. To je predaja svoje volje božanski volji znotraj sebe.

In pomlad je že skoraj tukaj.